U zit nu hier: home / nieuws / nieuwe-aanhanger
Geplaats op zondag, 7 juli 2019 om 02:45:29


Deze week hebben we de nieuwe aanhanger-Trailer in gebruik genomen.

Omdat het steeds drukker wordt en wij op meerdere grote projecten tegelijk werken was er behoefde aan eentje extra. Voordeel van deze is dat hij bijna dezelde ruimte van binnen heeft als de oude grotere welke wij al jaren gebruiken maar van buiten veel compakter.

Door de extra voordeur kan er nu ook in een gewone parkeerplaats geparkeerd worden en hebben we nog maar 5 meter parkeerruimte nodig i.p.v.8 meter. 


Verder is de wagen voorzien van Wifi zodat wij bij klanten ook tijdelijk het huis kunnen beveiligen met alarm en/of beveiligings camera's. Ook droogmachine's, temperatuur / vochtmeting en aansturing verwarming, ventilatoren en dergelijke is op afstand mogelijk nu. 


Alles wordt voorzien van groene stroom welke opgewekt wordt door de 2 grote zonnepanelen op het dak en opgeslagen in accu's..

Door onze aanhangers zijn wij veel efficienter dan onze collega's, alles is binnen handbereik en dit bespaard vele onnodige ritten of erger dat er maar even iets anders gebruikt wordt bij gebrek aan het juiste materiaal.

Links de oude en rechts de nieuwe.

Standaard wit bij aflevering nieuw.

Gesloten achterzijde.

Achterzijde open met klep om ladders te laden en lossen. Deze komen boven de kasten.

Achterzijde open met deuren voor snelle toegang en minder  benodigde parkeerruimte.

6i © 2024 | Page loaded in 0,0535 seconds